Badminton Horse Trials 2015

Om man är hästintresserad i allmänhet och tycker om att besöka större hästevenemang i synnerhet är England rätt land att besöka. Varje år genomförs många olika tävlingar på hög nivå, allt från de klassiska fälttävlingarna Burghley Horse Trials (4-stjärnig) och Blenheim Palace International Horse Trials (3-stjärnig) under hösten till Badminton Horse Trials (4-stjärnig) som går av stapeln under våren. Förutom fälttävlan så finns det också andra hästshower som varmt rekommenderas att besöka - från Horse of the Year Show, Olympia Horse Show (en klassiker strax innan jul där svenska ekipage allt som oftast är med och tävlar) samt Windsor Horse Show.

I år gick färden söderut till just Badminton för att vara på plats under lördagens tävlingar när ekipagen tog sig an terrängbanan med hinder av alla möjliga sorter som är maxade på både höjden och bredden. Som alltid är det en speciell atmosfär runt tävlingarna - fälttävlan är något alldeles särskilt, speciellt när det upplevs på nära håll!

Tryck här för att se fler bilder